bild
Hem Meny ☰

Övernatta på fågelstationen


På fågelstation finns möjlighet för medlemmar att övernatta. Priset är 150 SEK /natt vuxna och 50 SEK / natt för ungdomar tom 18 år.


Allmänt

Övernattningen är självhushåll, där man tar med egen mat, sängkläder och städar och håller rent efter sig själv.

Kaffe och te, diskmedel, städmedel, vissa kryddor samt toapapper, tvål och hushållspapper ingår i logiavgiften.


Sova

Det finns 3 sovrum (nr 2, 3 och 4) med 4 bäddar för övernattande medlemmar, samt 2 rum (nr 1a och 1b) tänkta för ringmärkare. Rum 2 är tänkt i första hand för kvinnor.

I dagsläget bokar vi som mest 2 personer i samma rum, om man inte är en grupp som känner varandra och tar ansvar för sin egen smittspridning. Det finns även plats för 2 personer ute i själva allrummet, men mest som en nödlösning vid överbokning. Täcken och kuddar finns på stationen, men man måste använda lakan i sängarna för att skydda dessa mot nedsmutsning

Här hittar du en skiss över stationen med rummen utritade


Äta

Stationen har ett fullt utrustat kök med kyl och frys samt ett välfungerande badrum med dusch och toa. Då köket är ganska litet, har vi också två mikrovågsugnar i allrummet, där man kan värma medhavd mat. Vi rekommenderar att ta med mat som är enkelt att laga till alternativ bara ska värmas i micro, så att inte köket blockeras. Viktigt också att diska ganska omgående i anslutning till måltiden


Boka

Klicka här för att boka direkt


Här kan du läsa mer om hur direktbokningen är tänkt att fungera.

Just nu fungerar onlinebokningen inte för Safari/Mac. Vi arbetar på att lösa problemet. Däremot fungerar andra webbläsare på Mac.

Har du (andra) problem med onlinebokningen eller hittar något som verkar fel, maila ordforande@landsort-birds.se


Du kan också maila en bokningsförfrågan till bokning@landsort-birds.se

Kom ihåg i du först har platser bokade när din förfrågan är konfirmerad.


Avbokning

Boka av så fort som möjligt om du upptäcker att du inte behöver din sovplats. Det kan finnas någon annan medlem som vill ha den. Har du bokat en plats som du inte använder, blir du i normalfallet tvungen att betala för den.Ankomst, betalning och avresa

Berätta för stationsvärdarna att du har ankommit ("checka in").

Betala logiavgiften via Swish på 123 539 88 39, eller på plusgiro 404 25 44-9 (Landsorts fågelstation). Ange namn, personnummer och antal nätter i betalningen. Det finns ingen möjlighet till kontant betalning längre.

Glöm inte att städa efter dig innan du åker hem. Gör gärna också en insats för något gemensamt utrymma, t.ex. kök, badrum eller allrum.


Vistelse under vintersäsong

Under november till april finns normalt ingen personal stationerad på Landsorts fågelstation och värme och vatten är avstängt. Vid överenskommelse med styrelsen kan dock ändå övernattningar göras. Notera att särskilda regler då gäller för vatten och värme.

"