bild
Hem Meny ☰

Guidningar


Vill du lära dig mer om fågellivet i Stockholms skärgård, om flyttfåglar och betydelsen av ringmärkning? Då är en guidning på Landsorts fågelstation perfekt för dig!

Även om du är en inbiten naturvän sedan länge, eller bara är intresserad av att lära dig mer, så är fågelstationen ett givet stopp om man åker ut till ön Landsort, en av Stockholms mest besökta öar under sommaren.

Sedan 1988 har vi guidat allt ifrån skolklasser till större föreningar och företag, samt även landshövdingar och tidningar såsom Dagens Nyheter och Nynäshamnsposten. Varje år guidas mellan 200-300 personer i alla åldrar.


Fågelstationen nås via promenad på ca 10 minuter från hamnen. Den normala guidningen tar c:a 45 minuter och inkluderar:Vid särskilda önskemål kan vi försöka skräddarsy guidningen; ange i så fall detta i samband med bokningen. Observera att guidningen hålls utomhus så ta med lämpliga kläder.

En vanlig guidning sker lättast efter kl. 11:30 och förbokas minst 1,5 vecka i förväg.

I perioden 3:e Maj – 27:e Augusti hålls öppna guidningar , onsdagar och söndagar kl. 11:00 där man kan komma upp och ta del utav en guidning utan att förboka, 100 kr/vuxen, 75 kr/barn.


Under den övriga delen av ringmärkningssäsongen, krävs att du bokar guidningen i förväg, se nedan.


Bokningsvillkor


Priser

 

"